A KLINIKÁRÓL

Küldetésünk, hogy csúcsminőségű technológiai felszereltségünkre és válogatott orvosi csapatunkra építve az egészségügyi szolgáltatások élvonalbeli szereplőjeként országszerte a lehető legjobb, személyre szabott megoldásokat biztosítsunk hazai és külföldi pácienseinknek egyaránt.

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Célunk, hogy a SanteMed név a prémium minőségű, széleskörű, emberközeli egészégügyi szolgáltatások védjegyévé váljon.

 

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

+ 36 70 349 8189

Keresse bizalommal kollégánkat!

Dr Kormos Katalin 200x200

Dr. Kormos Katalin

Sebész szakorvos

Egyetemi tanulmányaim befejeztével a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban helyezkedtem el, mint sebész szakorvos jelölt. Később a szakvizsga megszerzése után a hatvani Albert Schweitzer Kórházban kezdtem dolgozni, és azóta is itt dolgozom.

Eközben többször volt lehetőségem az Egyesült Királyságban dolgozni, főleg plasztikai sebészeti és hasi sebészeti részlegen. Fő érdeklődési területeim az emlő sebészete és a plasztikai sebészet, de természetesen általános sebészeti kórképekben is készséggel állok rendelkezésére. A teljesség igénye nélkül:

– Friss sebek ellátása – Visszér problémák kezelése – Bőrelváltozások eltávolítása – Proktológiai elváltozások:(végbéltájéki megbetegedések, aranyér, végbélberepedés, sipoly, gyulladásos folyamatok) kivizsgálása, kezelése – Hasi panaszok kivizsgálása (epehólyag-kövesség, sérvek, vastagbélbetegségek stb) – Benőtt köröm ellátása – Lipomák, atheromák eltávolítása – Tályogok, akut gyulladásos folyamatok sebészeti ellátása.

A SanteMed Klinika mellett azért tettem le a voksomat, mert itt igényes, jól felszerelt környezetben dolgozhatok, így a munkakörülményeim adottak ahhoz, hogy átlagon felüli magánklinikai ellátást biztosítsak a pácienseim számára. A klinika eszközei csúcsminőséget képviselnek, továbbá az itt nyújtott komplex szolgáltatáshalmaz miatt lehetőség van ambuláns műtétek végzésére többféle orvosi terület bevonásával, legyen az proktológia vagy éppen bőrgyógyászat.


< További munkatársaink