A KLINIKÁRÓL

Küldetésünk, hogy csúcsminőségű technológiai felszereltségünkre és válogatott orvosi csapatunkra építve az egészségügyi szolgáltatások élvonalbeli szereplőjeként országszerte a lehető legjobb, személyre szabott megoldásokat biztosítsunk hazai és külföldi pácienseinknek egyaránt.

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Célunk, hogy a SanteMed név a prémium minőségű, széleskörű, emberközeli egészégügyi szolgáltatások védjegyévé váljon.

 

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

+ 36 70 349 8189

Keresse bizalommal kollégánkat!

fogaszat

LPG – alakformálás, arcfiatalítás

 

AZ LPG-RŐL RÖVIDEN

Az LPG Systems cég 1986-os alapítása óta 23 év kutatási és technológiai fejlesztés eredményeképpen alkotta meg szépségipari berendezéseit és kezelési protokolljait, melyek számos problémára nyújtanak hosszantartó és látványos eredményeket a testkezelés, alakformálás területén. Több mint 100 országban vannak jelen világszerte, több mint 100.000 kezelést végeznek naponta, és számos Hollywood-i sztár egészíti ki egészséges életmódját Lipomassage kezelésekkel, mivel az LPG kezelések célzottan a legmakacsabb területeken -ahol még a torna és a diéta is csődöt mond - képesek kifejteni hosszan tartó hatásukat. A kezelés 100%-ban természetes, mivel a különböző manőverekkel kötőszövet mechanikai masszázst érünk el.

Mivel a testkezelés és alakformálás piacán számos hasonló gép jelent meg, fontos megjegyezni a három kulcsszót mely az LPG kezelést egyedülállóvá teszi: független motorizált hengerek. Csupán ez a technológia teszi lehetővé a különböző irányú és sebességű hengerekkel történő manőverek alkalmazását. Amennyiben a hengerek nem függetlenek egymástól, vagy nem motorizáltak nem lehetséges a különböző problémák (feszesítés, narancsbőr kezelés, zsírtörés, fogyasztás), különböző kötőszöveti mélységben való kezelése.

Az LPG professzionalizmusát és több mint 23 éves tapasztalatát a piacon számos klinikai kutatás és publikáció, valamint a kutatások eredményeképpen folyamatosan továbbfejlesztett protokoll támasztja alá.

MI IS AZ AZ ENDERMOLÓGIA?

A kötőszövet kezelésének tudománya, áttörés a testkezelésben, alakformálásban. A francia LPG SYSTEM szabadalmaztatott Endermologie technológia világelső az alakformálásban, az egyedülálló motorizált görgők és vákuumnak köszönhetően. Az Endermologie a fogyasztás, a zsírtörés, a feszesítés,a narancsbőr (cellulit) kezelések, valamint relaxációs kezelések leghatékonyabb és legkíméletesebb, garantáltan fájdalommentes módszere.

LPG
LPG
LPG

Egy forradalmian új eszköz az egészség, szépség, fogyasztás és a wellness szolgálatában

Az LPG Cellu M6 egy forradalmian új eszköz, ami lehetővé tette a kötőszövet formálhatóságát, ezáltal elérni a zsírtörést, fogyasztást, feszesítést, narancsbőr kezelést. Az LPG Cellu M6 hívta fel a világ figyelmét arra, hogy a titok nyitja a kötőszövet, hiszen a sejtektől a kollagén rostokig , izom-, és kötőszövetek kapcsolják össze testünk különböző elemeit.

LPG

Az LPG új nevet adott a módszernek, ez az „ENDERMOLOGIE”. A védjegyet 1998 áprilisában be is jegyezték. Több éves tanulmányok és vizsgálatok eredménye az utolsó generációs gép: LPG Cellu M6” az adott problémának (zsírbontás, fogyasztás, feszesítés, narancsbőr kezelés, komplett testkezelés, alakformálás) megfelelően cserélhető kezelőfejet jelenti.


Kötőszövet regenerálás a fiatalos arcbőrért LPG Enermolift legújabb technológiájával!

MI IS AZ ENDEMOLIFT TECHNOLÓGIA?

A kötőszövet mesterének tartott LPG kezeléstechnika újdonsága, hogy a kisméretű kezelőfejek segítségével az arc minden területe kezelhető. A kis intenzitással működtetett vákuummasszázs során az arc vérkeringése javul, ezáltal az arcbőr színe és felszíne szebb, simább lesz.

Szemmel látható a lifting hatás. A kezelés relaxál, oldja a stresszt, ellazít, teljesen fájdalommentes.

Minden kezeléskor eltérő nagyságú kezelőfejekkel masszírozzuk át az arc különböző részeit, a nyakat és a dekoltázst. A tartós eredmény elérése után, havonta két-három alkalommal végzett fenntartó kezelések megtartják és fokozzák az elért eredményeket.

LPG

 

 

< További szolgáltatások